Welkom bij de EK 2021 voetbalpool

Je kan op twee manieren meespelen: voor de pot of voor nop. Ben je niet zeker van je zaak, maar vind je het wel leuk om mee te doen? Schrijf je dan gewoon in en geef aan dat je voor nop meespeelt. Als je voor de pot speelt, moet het inschrijfgeld betaald zijn voor de start van het toernooi. De eerste wedstrijd, Turkije-Italië, begint op 11 juni om 21:00 uur.  Is het geld niet ontvangen, dan speel je gewoon mee voor nop. Het inschrijfgeld is 7,50 euro en kan worden betaald via iDEAL. Van het inschrijfgeld gaat € 2,50 naar VV de Lauwers en € 5,00 in de prijzenpot.
Let op: pas wanneer het geld is betaald, word je overgezet naar de pool voor de pot! Tot die tijd sta je dus in het andere lijstje; ook al heb je aangegeven voor de pot mee te willen spelen.

Bij de inschrijving hoef je alleen een inlognaam op te geven waaronder je mee wil spelen en een geldig e-mailadres. Via dit adres zullen we je op de hoogte stellen van een eventuele prijs, zorg er dus voor dat het een geldig adres is. Wanneer je je wachtwoord kwijt bent, kan je te allen tijde een nieuw wachtwoord opvragen bij de webmaster, of zelf een nieuwe genereren. Je persoonlijke gegevens worden na afloop van het toernooi vernietigd en worden op geen enkele wijze voor andere doeleinden dan voor deze pool gebruikt en worden ook niet ter beschikking gesteld aan derden. Je kan zo vaak mee spelen als je wilt.

Voor een uitgebreide uitleg verwijzen we je naar het menu item "Spelregels".

Je kunt je aanmelden tot 15 minuten voor het begin van het toernooi!

Komende wedstrijden

Prijzenpot

€ 255,00

Laatste nieuws